Güzeloba Anaokulu
GÜZELOBA MAH. 2160 SK. GÜZELOBA İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ GUZELOBA İLKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 4 MURATPAŞA / ANTALYA

VİZYON

Gelişimde ve eğitimde öncü, insana ve çevreye duyarlı; bölgenin en gözde anaokulu olmak ve çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, kendi potansiyelinin farkında olan, dürüst, sevecen, Vatan, Millet, Bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen ülke genelinin menfaat ve ilkelerine bağlı mutlu ve sosyal bir insan olarak yetiştirilmesini sağlamak.

MİSYON

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programının genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve mevzuatı uygulamak, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda kaliteli bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak.

İkili Öğretim

Sabah: 08.00-13.00 Öğle: 13.00-18.00

Var

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİ 9 KM- İLÇE MERKEZİ 6 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ GÜZELOBA MAHALLESİ BÜLENT ECEVİT BULVARI VE RAUF DENKTAŞ BULVARININ BİRLEŞME NOKTASINDA HAVAALANI CADDESİ ÜZERİNDE OLUP İLÇE MERKEZİNE 6 KM İL MERKEZİNE YAKLAŞIK 9 KM UZAKLIKTADIR.

Proje Çalışmaları

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ, ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ, YÜZYÜZE 100 ÇOCUK OYUNU PROJESİ, TERTEMİZ OKULLAR SAĞLIKLI YARINLAR PROJESİ